Zamieszczone przez rrysio
Biegi nie chcą wychodzić
Zwiń
X
-
Biegi nie chcą wychodzić
Witam Koledzy mam problem z biegami otóż po kupnie autka zauważyłem że 2 troszkę cieżko wychodziła ale to co się stało dziś to masakra 2 pcham na siłe i bywa tak żę wpada mi 4. Z 4 też jest problem musze ja pchac na chama dosłownie i trzymać zarazem żeby nie poszła np 3 czy 5. Czym to może być spowodowane. Proszę o pomoc.
-
-
W ASO Interauto na Kocmyrzowskiej w Krakowie pewnie by to wyregulowali (o ile nie jest już za późno), mialem problem z ciężko wchodzącymi biegami (mam ten sam silnik i tą samą badziewną skrzynie) i w mojej sytuacji wystarczyła regulacja.
Co prawda w innym ASO twierdzili że nic nie da się zrobić i nie ma żadnej regulacji.
Komentarz
-
-
No więc widzę że muszę zebrać trochę informacji o tej regulacji żeby mi nie wcisnęli wymiany części badziewiaki z ASO. Za regulacje zapłacę 20 zł a za ich pomysły pewnie co najmniej ze 100 zł CO tam dokładnie się reguluje ma ktoś wiedzę techniczną??
[ Dodano: Pią 31 Paź, 08 07:49 ]
No i po problemie. Mieliście racje po części tzn cięgienka się blokowały a przyczyną były przewody od instalacji gazowej które chaczyły. Gaowonik spierdocył robotę dziś jadę go opier... okrzyczeć
Komentarz
-
Komentarz